Hejdå tjockis - vi byter ut dig mot en smalis ;)

Här rensar vi och sorterar och gud-vet-allt fortfarande, efter att snart ha bott här 1 år..
Men hur många år prylarna har samlat sig hemma hos oss (läs: mest hos min sambo!!!!) behöver jag kanske inte påtala heller, det är MÅNGA års "kan vara bra att ha" och "orkar inte riktigt ta tag i det just nu" och "den har jag ju...." (och så nån dålig förklaring om varför man inte kan slänga/sälja den).... Ja, ni vet hur jag menar kanske..? ;)
Detta fenomen är ju inte direkt ovanligt.

Iaf!
Här har vi kört hårt denna veckan!
Några odugliga träskivor slängdes tack vare sambons mamma i veckan, ett par möbler som BARA stod i vägen under trappan och väntade på... ja, vad väntade dem på?
Samt att vi idag åkte iväg och slängde min tjock-tv som varit mig trogen sedan jag flyttade hemifrån år 2000. Den hade börjat svika genom att färgerna sviktat och strömknappen ej fungerade, osv... Nej, dags för nytt och fräscht!
Här köper vi inte så mkt nytt härhemma, vi uppskattar begagnatmarknaden och är ganska nöjda med vad vi har... Vi gör hellre äventyr och resor än köper materialla ting. Men ibland slår vi till minsann!
Hejdå, tack för 11 bra år;

(min sambos ben och min 28" tjock-tv...)


Hejdå, gamla högtalare!!!!
(Egentligen vill jag här lägga in en rolig bild där min sambo ser allmänt besvärad ut, berättar en lång historia om platser denna varit med på och hur länge den hängt med... men håller honom utanför detta - iaf bildmässigt, hahaha... finns även risk för att jag får radera detta om han blir "oglad" på mig.. )


Fortsättning följer!!
...och jag njuter!!
Kanske kan dessa saker dessutom återvinnas till något?? Det är en förhoppning!!

Nu fattas bara att vi kan stå på Loppis och sälja ut den stora mängd prylar & kläder vi har i våra förråd och gömmor!! Vill vara liiite bättre i ryggen innan jag kan stå/sitta på loppis i flera timmar och sälja, men det ska nog gå bra snart..!!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: