Jag blev 30!

Inga bilder har jag, men gjorde ett antal försök innan jag drog hemifrån med bussen (20min plåga, hahaha... guuuu' så trött jag är på att skriva om det!!!) till något jag bara skulle ha: Thaimat på restaurang!!!

Detta är resultatet av mina många försök att visa klädsel och hur jag ser ut..
Det gick riktigt dåligt.
Märk hur jag inte fick till en enda rakryggad snygg bild.. Detta ser nog inte alla dock..


Postat av: Linda

Sv: det är vi (jag) som tycker att han ska sluta. Han är 2,5 år nu i slutet av juli, och han har bara blivit mer och mer besatt av sina nappar. Han vill ha dem hela tiden, tjatar och tjatar.. Hämtar sin pall i badrummet och försöker komma åt dem var de än ligger... Jag har hela tiden sagt absolut längst till 3 år, och nu känns det som det blir en kul grej av det. Vi ska åka till liseberg och lämna napparna till kaninen. Agatons 2 bästa kompisar 3 och snart 3 år gamla, med deras familjer ska med och alla 3 ska lämna sina nappar.. Och så planerar vi att kaninerna skickar en present som belöning.. Vad det blir vet jag inte, han önskar sej inget direkt.. =)

2011-07-07 @ 23:22:33
URL: http://www.flowerlowa.se
Postat av: Carin - Gravid vecka 40

Bättre o be sambon fota dig, med en vanlig kamera istället för mobilen ;)Idag är det BF för min del men inget händer, ingen känning alls, trist!Vad skall ni hitta på i helgen då? Vi hoppas ju vara på bb, fast de händer nog inte.

2011-07-08 @ 09:32:05
URL: http://nursen.blogg.se/
Postat av: Carin - Gravid vecka 40

Tack! ;) Det är en skön mammatunika, vart tipsad om den från andra gravida, så jag köpte den i 3 olika färger, hehe.Ja det är skönt med lite gratisgrejer, har ju fått en del nu, kanonbra! Sen tror jag man kanske får lite på bb oxå, hoppas de (liberos babyväska).Investera i en systemkamera, de är värt guld!

2011-07-08 @ 12:25:47
URL: http://nursen.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: