Myggbett, jobbsommar och blixtar..

((allmänt babbel))

Japp, så har man fått säsongens första myggbett. I Sverige får jag inte så blaffiga bett tack och lov, i Thailand betydligt värre. De i Thai kliar nåt fruktansvärt också och blir riktigt stora och jobbiga - där gäller smörja, smörja, smörja...

Har du fått myggbett än?

**
Jag har en ojämn arbetssommar framför mig, ingen inplanerad uttagen semester - dock några dagars föräldraledighet pga att Dagis stänger.. samt att jag jobbar intensivare vissa veckor då vi är få på jobb.. Kompenserar med att vara ledig andra dagar när vi är betydligt fler.. Samt sparar komptid för att eventuellt kunna resa i vinter utan att förlora pengar. Komptid är guld att kunna ta ut!!

**

Igår var det ett GALET oväder härhemma!!
Det blixtrade med bara sekunders mellanrum, och eftersom vi bor vid Sundet så ser vi blixtrarna oerhört tydligt åt flera håll.. Åskan följde efter en stund, men oftast inte så nära tack och lov. Sen kom ett hejdundrande regn efteråt.. jag har inte helt lätt att sova när det blixtrar och åskar.. tycker det är bra läskigt ändå!! :/
Postat av: Linda aka Javamorsan

Har lyckats klara mig från myggbett i flera sommrar nu. Vilket är skönt då jag är så känslig och svullnar otroligt :(Skönt att ni kan fixa så bra på jobbet!

Ha nu en skön dag goa du kram

2011-06-08 @ 09:43:05
URL: http://baralinda.se/wordpress
Postat av: Mia

Helgen var toppen o precis som väntat, med de vännerna kan det inte bli annorlunda!Är själv tvärtom, hemma-myggen blir det jättemärken av o de i Grekland intet spår.Hoppas det lättar på vädertrycket nu lite o blir sol med klarare luft igen!

2011-06-08 @ 10:37:32
URL: http://fredthevov.blogg.se/
Postat av: Carin - Gravid vecka 36

Härligt att ni planerar vintersemester, de är ju underbart. Själv lär de dröja innan vi åker, utgifterna hopar sig alla på led.

2011-06-08 @ 20:53:06
URL: http://nursen.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: