Dagarna innan hemresa.. och under hemresan..

Dagarna RUSAR fram nu, som jag nämnt har jag mängder av "småprojekt" och rensar - städar - röjer - far runt på ärenden - tar tag i vardagen - osv. Lillan har varit hos farmor varje dag några timmar för att vi ska komma nån vart.. Tack och lov tycker hon mycket om att vara där, men ikväll ska hon & jag baaaaara mysa när sambon åker iväg på ett litet möte! Det blir mys!

Sista dygnen spenderade vi ju i Phuket, Kata Beachområdet, och det känner jag är så oerhört överexploaterat nu och man kan inte förståååå hur det kan bli värre för varje gång man är där! Det är too much på alla de vis, att bara bli fysiskt indragen i restauranger av servitriserna är oerhört påträngande och inget jag nånsin kommer vänja mig vid eller acceptera... Nej hujedamej!!
Vi var ju på på Jung Ceylon och trippade runt näst sista dagen, och vi blev rätt slut av allt ljud och alla intryck.. och shoppade i n g e n t i n g - kan ni fatta?
Men gofika blev det! ;)

..en gigantisk tårtbit med på tok för mkt grädde... blev mkt kvar av den tyvärr... men gott första tuggorna ;)


..lillan och jag somnade tidigt den kvällen... hon somnade först i vagnen, men vaknade upp lite sen en stund när vi åkte taxi hem.. Men så efter ett kvällsdopp med papi så somnade både hon & jag tätt intill varann!!
(smygfotade av sambon)

Vi åkte ju hem tisdag kväll (lokal tid), och det var runt ett dygns hemresa med all väntetid, olika transporter, osv..
Hemma Onsdag morgon svensk tid, och sen har livet rullat på...
Jag fotade knappt nåt, för jag ville ha full koll på läget på flygplatsen.. men lite före- och undertiden bilder tog jag med mobilen... ;)


..en mumsig kaka/tårtbit på Bangkoks flygplats - vi mellanlandade där 4h ungefär... passade på att spela lite spel, som jag köpte på nån marknad innan vi åkte hem (Phuket);

(sambon/papi och lillan "spelar spel"... med egna regler..)

Resan hem gick toppenbra, men det blev på tok för lite sömn & en riktig ryggdödare för min redan så dåliga rygg!
Men så är det med långresor - man förtränger hur jobbiga själva resorna är, men som regel är dem värda det! Men inte på hemvägen kanske ;) hahaha... Denna gången kändes det HÅRT att komma hem!
Många minusgrader, jobb och press direkt (sist var jag föräldraledig 2010 och kom hem till våren!!), osv.. Vardagen låter inte vänta på sig om jag säger så......

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: