Den onda tandborsten?

Nu har lillan vägrat och undvikit tandborsten en gång för mycket så ikväll fick det bli en lång psykkamp om tålamod... Som (ännu) mindre var det tvärtom, jag tror lätt hon bad om att borsta tänderna 5-10ggr/dag... Jag har ingen aning om vad grejen är, men så som hon skrek i protest ikväll så kunde man ju tro någon HOTAT henne?! Kampen blev 45min lång, sen plötsligt gav hon upp.. "Nuuu kan jag borsta, mamma" och så borstade jag dem åt henne illa kvickt. Kram, beröm och hon konstaterade själv: "nu var jag jätteduktig, nu kan inte tandtrollen komma och ta mig" För let's face it, hål i min 2,5årings tänder vore en mardröm!! Hujedamej.... Återstår att se om det blir lika galet jobbigt imorgon.. :(
Postat av: Jonna

haha dessa barn ;)

2012-02-26 @ 09:48:36
URL: http://blogg.mama.nu/jonnahansson/
Postat av: Emelie, Mamma till David och Gravid

Sv: Nej min mage mådde inte heller bra med dem tabletterna när David låg i magen :P denna gång har jag inte känt av något speciellt, men har inte ätit dem länge. Fick reda på av min barnmorska att man inte skulle dricka sånt innan man tar tabletterna. Hade jag ingen aning om då jag åt dem under förra graviditeten :S det ändras hela tiden känns det som. Eller så glömde hon bara av att berätta det för mig ;) Vad har ni gjort i helgen?

2012-02-26 @ 11:09:45
URL: http://enmammaskarlek.blogg.se/
Postat av: Emelie, Mamma till David och Gravid

Sv: Det var jätte skönt med sovmorgon :D Inte ofta man får det! Jag sover ganska dåligt nu när jag är gravid. Har oftast jobbiga drömmar så jag sover inte så bra. Drömmer du konstigt? :)

2012-02-26 @ 11:17:07
URL: http://enmammaskarlek.blogg.se/
Postat av: ENDENISE

hahaha så där har vi VAAAAARJE dag. Mer eller mindre ;) herregud vad vi kämpar med hans tänder. Men borstas ska dom :P Värst är då Lo ligger och skriker samtidigt.. myror i benen, japp!sv: Åh precis sådär är Lo och då kan du ju bara räkna ut hur det är då jag har Wilgot också som kräver ännu mer uppmärksamhet. Pjuh :P Men dom är goa ändå :))

2012-02-26 @ 13:03:24
URL: http://endenise.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: