Att tvätta sina kläder i Thailand....Det dräller av tvätterier här i Thailand, var och varannan shop erbjuder tvätteri..
Sen hur bra de flesta är, det lämnar jag åt er fantasi...

Oftast luktar det rent - men du får räkna med att dina kläder kan komma tillbaka blekta, slitna, något litet hål, uppmärkta med små smören i märkeslappen så de ska hålla koll på vad som är ditt, och en rad andra saker...

Så det gäller att INTE ta med sina lyxkläder som man betalat dyra hårt förvärvade pengar för.. utan lite lagom bra kläder, som du faktiskt KAN lämna in utan att vara svettig av nervositet tills du får tillbaka dem igen...

Vi har hittat det som troligen är det bästa på ön här iaf, och dem använder vi flera ggr/vecka skulle jag tro.. Vi har åkt till deras huvudkontor och där själva tvätteriet är varje gång men sedan erbjöds vi att få en påse hem som vi bara ställer utanför dörren och han (svensk delägare!) hämtar upp. Ingen extra kostnad!!! Han kör nämligen i området där vi bor genom andra avtal, så det är inget extra jobb... Det kallar jag service!
Jag ställer ut min gigapåse med tvätt (som sällan är särskilt full, vi vill tvätta ofta... använder oftast samma kläder..) innan 12 de dagarna jag vill ha tvättat - och får tillbaka tvätten ren och fint vikt (struken om jag så önskar) nästa dag. Suveränt...!!

Trots detta, ska ni veta, att jag ser fram emot att sköta min egen tvätt när jag kommer hem.
Detta pga fläckhantering och annat..
Men trots allt, suveränt nöjda med det vi har nu utifrån utbudet här!!!
Postat av: Carin

Bra att du skrev och tipsade om detta, det har jag inte tänkt på, vi har haft tur när vi har lämnat in. Varit rätt okej, kanske lite blekta.

2012-02-05 @ 10:51:20
URL: http://nursen.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: