En stund på stranden häromdagen!Häromdagen, den 17:e närmare bestämt, så var vi en stund på stranden för aktivitet för lillan (och hennes dumma mage).. Problemet var väl bara att hon verkligen inte ville röra sig, är rädd för vågorna och hade allmänt ont.. Men det SER iaf vackert ut, eller hur? ;)

Vi badar helst i poolen där vi bor, då det ärlättare att avbryta och bara gå in i huset när det inte funkar/hon inte mår bra/vi känner vi håller på att bränna oss, eller vad det nu månne vara :)
Men det är härligt med den annorlunda och friska atmosfären vid havet, om än med gassande sol..


..Imorgon ska jag ladda över lite mobilbilder från situationer och annat idag...
Postat av: ENDENISE

Otroligt vackert!sv: Vi åker buss utan problem. Det får plats andra vagnar när vi åker också :) Ja den är inte alls bred tycker jag. Det finns en annan syskonvagn som bara är 63cm bred, men den går det inte att välja håll på barnen med, men den var också troligt skön att köra :) inte lika dyr heller :D Ja bättre vagn kunde vi inte ha. Love it!Ja jag beundrar mig själv ibland också. Är inte ALLS roligt när han jobbar som han gör, usch. Hans jobb ligger inte så långt bort men då vi inte har bil eller körkort så måste man åka komunalt vilket tar 1 timme. Sen jobbar han oftast 10-19 eller 13-21.15 och då kan du ju räkna ut resten. Han är alltså borta från morgon till kväll. TUR är det att han oftast lämnar Wilgot på förskolan. Han jobbar heltid och jobbar 6 dagar, ledig 4, jobbar 5, ledig 1 och sen börjar det om. Han försöker hitta nytt då vi verkligen inte vill ha det så.

2012-01-20 @ 20:05:36
URL: http://endenise.se
Postat av: ENDENISE

sv: ja visst är det den. Den är otroligt skön att köra men sitsarna är lite midnre en donkeyns och eftersom att vi har en stooor kille så fick det bli denna. Samt att jag kände mig lite kluven till att ha Lo framåtvänd när hon är sisådär 6 månader bara. MEN vagnen är suuuper, blev helt kär men efter att vi provat donkeyn så ändrade jag mig ;)

2012-01-21 @ 22:57:40
URL: http://endenise.se
Postat av: Anonym

Missa inte att du just nu kan vinna en IPHONE 4S & tävla om 8 stycken ONEPIECE på min blogg! :)/ IDA - Stockholms största skönhetsblogg

http://FLAVOURED.se

2012-01-22 @ 14:24:04

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: